ביקורות על מלכה - Malka by Eyal Shani. (מסעדה) ב-תל אביב-יפו (מחוז תל אביב).
מלכה - Malka by Eyal Shani
דפנה 2, תל אביב-יפו, 6492801
פרטים
מידע על מלכה - Malka by Eyal Shani, מסעדה ב-תל אביב-יפו (מחוז תל אביב)
כאן תמצא פרטי מיקום, שעות, זמני עומס, פרטי קשר, תמונות וביקורות אמיתיות של משתמשים.
למקום זה יש ביקורות מצוינות, המעידות על שירות לקוחות מעולה. מומלץ מאוד!
מפה
שעות פעילות של מלכה - Malka by Eyal Shani
יום שני
12:00–16:30
יום שלישי
12:00–16:30
יום רביעי
12:00–16:30
יום חמישי
12:00–16:30
יום שישי
סגור
יום שבת
סגור
יום ראשון
12:00–16:30
ביקורות על מלכה - Malka by Eyal Shani
אני לא מבינה את הבקורות פה. הגענו בצהריים , ארוחה עיסקית
כל מה שהזמנו היה פשוט טעים וההרגשה היתה שאייל שני יודע מה הוא עושה
לחם חם וטרי, שעועית ירוקה מדוייקת מצויינת סלט ביצים על ברוסקטה מושלם
שניצל ממולא בפירה מנה גדולה וטעימה
קיצר.. היה אחלה והיה טעים ומבחינת מחיר העיסקית היתה שווה
פעם שניה שלי במסעדה, ואולי זו אני אבל הפלצנות יתר לא מוסיפה בעייני. ראשית, אין במסעדה סדר הוצאת מנות- ראשונות עיקריות
הם דוגלים במה שמוכן יוצא ככה שאפשר לקבל קודם עיקרית ואז לחכות לסלט המון זמן, מן הסתם כאשר זה המצב האפשרות היחידה היא לחלוק מנות. אין לי שום בעיה עם לחלוק, אבל סדר ההוצאה בעייני מאכזב.
בנוסף קיימים המון דברים בתפריט עם שם מפוצץ, תיאור קיצוני, ובפועל- לא שווים את הכסף.
הזמנו סוכריית קישואים, המלצר אבל שזו מנה מעולה, קישואים שעשויים בצורה מיוחדת ואין אחד שלא אהב אותם. קיבלנו קישואים חלוטים, עם שמן זית ומלח, לא היה במנה שום תחכום או עומק והיא עולה בסביבות ה60₪!
כמובן שיש גם אוכל שהיה יותר טוב, אבל האווירה הכללית בעייני פלצנית ללא שום סיבה, יש מסעדות מעולות פי שמונה עם מחירים יותר נורמלים.
אחלה מסעדה! ממש אהבנו את הקונספט!
המנות מגיעות בצורה יפה ואסתטית הכל היה טעים מאוד!
השרות היה יוצא מן הכלל המלצר היה אדיב ופשוט היה כיף
וואו, אחת המסעדות הטובות שהייתי בהן.
החל מהשירות, ועד הקינוחים.
המלצרית הייתה כלכך שירותית, ואם מלא מצב רוח וחיוכים, זרמה איתנו וצחקה, ענתה לכל השאלות שלנו לגבי התפריט (שיבחנו אותה מאוד בפני המנהלת).
האוכל היה מדהים וטעים נורא, הרבה זמן שלא נהנתי ככה מאוכל.
טרפנו את כל האוכל בדקות ספורות, ומרוב שהיה טעים הזמנו שוב עוד כמה מנות.
הקינוחים היו סוף מושלם לארוחה, מאוד מאוד טעימים ומפתיעים. ולא כבדים מידי.
יצאנו בחיוך רחב משם , נהננו מאוד, אווירה מושלמת.
ממליצה בחום!
מאוד נהננו היום במסעדה. מה שכן, טיפ לשיפור זה להיות יותר נדיבים במתבלים כגון חזרת, סלט כרוב שמוגשים עם השניצל-פירה. כמו כן, מנה ראשונה חציל בטחינה תגדילו בדחיפות זה קצת בושה להגיש כל כך מעט. מלבד זה הכל היה טעים בטירוף ומלצרים מדהימים וחוויה מאוד כייפית. קינוח מלבי פשוט מושלם!
הוזמנו למקום לאירוע יום הולדת. האוכל היה מאד טעים. השירות 4.5 אבל אין אופציה לרשום זאת. מומלץ מאד. כל מה שאכלנו לרבות מנות הפתיחה, העיקריות והקינוחים היה מעולה. כשר.
נכנסתי לאכול צהוריים. ובשעות הצהריים פעול תפריט עסקיות, מחיר לפי מחיר של מנה עיקרית - כולל ראשונה ועיקרית ושתייה.
לראשונה הזמנתי שעועית ירוקה בהמלצת מלצרית, מנה קלילה וחביבה, שעועית ברוטב שמן זין ולימון, מנה מוגשת בשקית נייר. לעיקרית הזמנתי בליני עם בשר, האמת שדיימנתי מנה אחרת, חשבתי שאקבל מין קרפ במילוי בשר ובפועל אתה מקבל מין פנקייק גדול מכופל ובפנים בשר מפורק, עם רוטב של מיונז שום (אגב זה לא צוין בתפריט וחבל כי אחרת אולי לא היתי מזמין את המנה), מנה דיי שומנית. מנה בס.כ. טעימה אבל מהתפריט אי אפשר להבין מה אתה מקבל בסוף.
אני עוד אחזור לטעום גם מנות אחרות.
לא אהבתי בכללי.. האוכל סבבה אבל לא מצדיק את המחיר היתה גם מנה שהחזרנו כי לא היתה לטעמנו הבקר בבישול ארוך
היה ממש מממש כיף וטעים. האוכל פצצה והאווירה ממש טובה עם שירים מהממים. סופר ממליצה. היה ממש כיף וטעים. לא ממליצה לקחת קינוחים.
המסעדה מעוצבת בצורה יפה בסגנון של אייל שני הפיוטי עם עגבניות מפוזרות בכל פינה, מה שמכניס לאווירת המקום! השירות טוב מאוד ויעיל... אנחנו היינו על הבר והיה אחלה עם ברמן שקשוב מאוד .. בקשר למנות: הטעמים והבישול ברמת דיוק מעולה חומרי גלם טובים... בקטע של הבשר והדג היה פחות טוב.. דג יבש ולא עסיסי בכלל... כנל הבשר... קינוח לקחנו אגס ביין שהיה סביר.. סגנון של קומפוט.. לא הורגשו שום טעמים... לא יין ולא חמיצות שהיתה נותנת טוויסט למנה... הקארמבל תפוחים היה מושלם לא מתוק מידיי בצק פריך מאוד והמילוי תפוחים היה מצויין לא תעשייתי בעליל... גם פה חסר הטוויסט הוא הגיע בטמפרטורת החדר... וקינוח כזה חייב להגיע חם ואז זה מושלם ונמס בפה... מחיר יחסית לגודל המנות יקר אבל סביר..
האווירה במקום כיפית ותוססת מאוד
המנות מיוחדות ומעניינות במיוחד השניצל הממולא בפירה והבליני בשר
גם הקינוח שאכלנו היה מפתיע וטעים מאוד ביחס לקינוח כשר פרווה
המנות קטנות ויקרות מאוד ביחס למה שמקבלים
בילוי נחמד מאוד אך יקר
חוויה מושלמת הכל אבל הכל טעים ,הראשונות היו טעימות פריקה, שעועית יריחו וחציל שורות
בעיקריות לקחנו קבב ושניצל וסטייק מינוט
חלק הוגש על דפי נייר וחלק בצלחות
לקינוח עוגת כזר חלומית אבל יחסית יקרה 45 ש ממליצה להזמין מקום מראש
מקום נחמד ואוכל טעים עם ההילה של אייל שני שמרחפת מעל המקום...
התפריט צועק מנסיון יתר למצוא מילים פחות פשוטות בשביל לתאר דברים פשוטים...
האוכל עצמו טעים אבל קצת מוזר לאכול מנייר וזה שאין מלחיה זה כבר באמת מוגזם...
להיות מיוחד לא אומר שהסועד אמור להתעסק עם כל הדברים שמסביב לאוכל במקום האוכל הטעים עצמו.
חבל...
באתי עם ציפיות גבוהות ולא התאכזבתי, הקונספט חמוד אבל לא בטוח שכולם יתלהבו מהחוסר בצלחות.
מומלץ להזמין מקום מראש.
המקום מעט חשוך במין אווירת בר ישן שהכול בגוונים כהים והאורות מעומעמים ולכן בעלי בעיות ראיה עלולים להתקשות מעט בהליכה בתוך המסעדה
מסעדת השף אייל שני. שילוב של אוכל מצויין ופואטיקה. מומלץ לאכול עם חברים!
אוכל כשר של אייל שני. חלק מהמנות -לדוגמא השניצל הענק שממולעה בפירה הן שיחוק אדיר, אבל חלק קצת קטנות למחיר...
בהחלט חוויה אחרת. הלכנו על ארוחת טעימות, כשמגוון מנות זורמות לשלוחן. כל המנות מצויינות וטעימות להפליא. חוויה קולינרית. אפילו העגבניות (מושא ההערצה של איל שני) שפזורות על השולחן ליופי, טעימות ומיוחדות.
באופן כללי- ממש נהנו! הגענו למקום כדי לחגוג יום הולדת לחברה באמצע שבוע, הייתה אווירה טובה, מוזיקה כמו במסיבה ואוכל טעים.
הגענו בערך בתשע ובתחילת הערב בזמן ההזמנה ובחירת היין השירות שקיבלנו היה מעולה! אחרי זה כשהתחילה המוזיקה והתחילו להגיע המנות (אולי גם בגלל שהמקום קצת התמלא) הרגיש שגם רמת השירות ירדה.
האוכל טעים, יש תפריט גדול ורחב לבחור ממנו. הזמנו פעמיים את המנה של השניצל ממולא בפירה (מנה מעולה!) אבל אחת מהמנות הגיעה בלי מילוי פירה, שוב כנראה בגלל העומס והמוזיקה זה התפספס.
אווירה טובה ואוכל פשוט טעים! אחת המנות שלנו הגיעה טיפה באיחור, אבל הם פינקו אותנו במלא מנות, קינוחים ואפילו שתייה על הבית. שירות על רמה. ממליצה בחום ;)
מקום עם אוכל בינוני במחירים מופרזים פלטת ירקות ב60 שקלים, ברוסקטה (אחת!) עם סלמון ב45 שקלים ו"תבשיל" עם ירק אחד לצד הבשר במחיר לא שפוי..הדגש העיקרי הוא על הפוזה של "הטריות" שלא מורגשת..
"מלכה" נבראה מחלום, מאנשים צעירים, שלא נמצא אדם שהביט בהם בכל ליבו, ולא היה מי שיכיר בעולמם העשיר והחד פעמי, יושיט יד, יצייר חלום, ויעשה הכל להגשימו....
כל מילה נוספת מיותרת, מאוהב במקום😘😘😘
חוויה מיוחדת, יופי של אוכל, הכי רחוק מ"שגרתי" שיכול להיות...
לא אכלנו. בית ישבנו אחרי שעשר דקות לא ניגש אלינו איש, זאת אחרי שעברנו אצל פקיד קבלה. קמנו והלכנו.
המלצרים ניסו להתעלם, גם מהליכתנו וגם מישיבתנו
אז שאלתי אם שמעו על המושג שירות
מה אתה רוצה אמרו אנחנו פותחים רק בשש.. אז שאלתי מדוע לא אמרו לפני שהתיישבנו ונתנו לנו סתם לחכות...
חוויה לא נעימה וסביבה לפחות באותו יום שלא מבינה מה הכוונה לעזור ולתת שרות לאנשים
מנות טעימות סה״כ, לצד כל מנה מקבלים לחם ומטבל של טחינה עגבניות וחריף
הלחם טעים, כשהזמנו לא הייתה להם שעועית ירוקה, והשעועית לימה לא הייתה טעימה ומוכנה דיה.
קציצות דגים - מנה סהכ טובה ופיקנטית, מחיר לא זול
היום הגעתי בפעם הראשונה למסעדת מלכה אחרי ביקור בדנה איכילוב.
ישר כשניכנסתי למסעדה הרגשתי אייל שני. לא אני עצמי אלא האווירה.
על כל השולחנות היו עגבניות ושומים .
ישר אמרתי שאני הולך להנות מהמקום.
הגיע מלצר מצחיק ממש ושאל מה נרצה להזמין. כל פעם שהוא הגיע הוא המליץ לנו על עוד מנות .
היה רגע שלא ידעתי מה להזמין דג או בשר. ישר המלצר לקח 2 חתיכות נייר ורשם על אחת בשר ועל השניה דג ועשה לי הגרלה .
זה הרגע שבחר את המנה הכי טעימה שאכלתי בכל החיים שלי.
האווירה היתה מצוינת.
האיכות היתה ממש ממש טובה. בטוח שאחזור.
השירות היה מצוין כמו שכבר הזכרתי...
הניקיון היה מצוין.
מקוה לחזור שוב בלי לבקר באיכילוב לפני....
מאורי לנדאו
ראשית כל - האוכל היה טעים!
ישבנו על הבר, בחרנו שתי עיסקיות, כוס יין ומאוחר יותר קינוח ואספרסו.
השירות על הבר היה בינוני בדיוק ובעיתוי: בגלל שהזמנתי כוס יין לא קיבלתי את המשקה הכלול בעיסקית. הייתי צריך לבקש במיוחד. מנה ראשונה אחת לא הגיעה בכלל ונזכרו להוציא אותה בשלב הקינוח. אספרסו היה צריך לבקש פעמיים עד שלבסוף הגיע לקראת סיום הקינוח למרות שביקשתי להוציא אותו עם הקינוח.
לגבי המנות: מנת הטחינה עם זחוק ירוק ורסק/קציפת עגבניות היתה מאד טעימה מאד ובעצם המנה הכי טובה בכל הארוחה. אישית הייתי מעדיף פיתה ידנית (׳פיתה צנעני׳) על פני הבריוש.
מנת ׳סוכריות קישואים׳ היתה פשוטה וטעימה אך חסרה יותר מלח גס (או פתיתי מלח) כדי להדגיש/להחמיא יותר את הקישואים.
מנת קרעי עוף צלויים עם ירקות היתה טעימה, מעט שמנונית והייתי מעדיף עור צלוי מעט יותר.
מנת השניצל ממולא בפירה היתה טעימה אך מסורבלת לאכילה כי הפירה נדחק החוצה בכל חיתוך. אפשר להגיש בנפרד כי בלאו הכי זה מה שקורה בפועל…
סצנת הגשת המנות היא על גבי פיסות קרטון ונייר אפיה/פרגמנט או בתוך שקיות נייר חומות. קוריוז נחמד. אני מקווה שאת כל הפסולת הזו ממחזרים באופן כלשהו.
לסיכום: מנות טעימות אך אין ׳וואו אפקט׳ או רמת שירות שיצדיקו את מחיר הארוחה. בתאבון!
היינו באירוע אז לא יודעת להגיד לגבי מחירים אבל האוכל היה מדהים! טעים מאוד ובשעות הערב המאוחרות מרכז המסעדה הופך לסוג של מסיבה (מגבירים את הווליום מאוד ורוקדים, אז קחו את זה בחשבון)
היינו 6 אנשים, באמצע השבוע. ולכולנו האוכל היה טעים מאד. מאד מאד. הבשר, הדג, הירקות- הכל טופל ביד אמן.
השירות, מאידך, איטי באופן הזוי, אין סנכרון בין המארחת לצוות המלצרים חסר הניסיון, קיומה של מנהלת המשמרת אינו ניכר כלל וכל העסק מתנהל כמו תזמורת כושלת. צרמוניה מוחלטת.
מצער שחוויית השירות הגרועה מאפילה על האוכל המצוין. זה אינו מקום שגורם לנו לרצות לשוב וחבל.
נ.ב: זה עניין של העדפה אישית, אבל לטעמנו המוזיקה בפנים, בווליום שלא מאפשר לשוחח, אינה דבר נעים. האווירה היא של דאנס בר, לא של מסעדה.
חניה- בעייתית כרגיל באזור זה של תל אביב, ברחובות הסמוכים.
שהמגניבות עולה על הטעם.
המקום שהיה ליליות בעבר הפך העתק הדבק אייל שני מכיון המזנון בואכה הסלון.
את המנות מקבלים על ניירות והלחם בנייר חום.
בצהרים במחיר מנות עיקריות מקבלים ראשונה ושתיה גזוז.
מחזיקים תפריט יין גדול ובמחיר נעים.
קהל מעורב של עורכי דין, פוליטיקאים ואנשי עסקים.
יש מוזיקה חזקה וקשה לנהל שיחה נינוחה.
המקום כשר והמחירים בהתאם ..
לאכול במסעדת מלכה הכשרה של אייל שני זאת חגיגה לחיך, לעיניים ולטעמים. כל מנה והמקוריות שלה, הטעמים המיוחדים שלה ובעיקר היצירתיות שמענגת את העיניים ואת חושי הטעם והריח.
צוות המסעדה פשוט מקסים, חם, חברותי ונעים הליכות (הייתי ממליץ שיתלבשו באופן אחיד וצנוע יותר). המפעל שנמשך מאז מסעדת ליליות של העסקת נוער וצעירים בסיכון מרנין את הלב ולו רק מהסיבה הזאת חובה לבקר במסעדה.
ממליץ מאד מכל הלב והטעם.
במילה אחת - חוויה.
ובהרחבה - היינו בפסח, תפריט כשלפ ובכל זאת טעים מאוד. היינו 7 סועדים, הזמנו מנות למרכז השולחן לפי המלצת הצוות. המנות הגיעו לאט, בכל פעם מנה אחת שחוסלה בשניות על ידי 7 סועדים, ואז המתנה למנה הבאה. היו מנות שהגיעו אחרי יותר מ 40 דקות. המזל שהמנות היו ממש ממש טובות.
הגענו בצהריים בזמן העיסקיות.
היינו חמישה. לשלושה שהגיעו ראשונים בדקו שיש תו ירוק. התרשמתי לטובה.
ואז הגיע עוד זוג חברים ואותם כלל לא בדקו. לא טוב.
המסעדה עצמה כלל לא מרשימה. חלל ועיצוב בנאלי, משעמם ואפילו מיושן.
את תפקיד מפת השולחנות תופס יריעה מגליל נייר עטיפה חום שחתוך ברישול, משל היינו במסעדת שוק עממית.
התפריטים שהודפסו על דף נייר רגיל מקומטים ומוכתמים.
השרות לא טוב.
המלצר קרע פינה מ"מפת" הנייר ורשם עליו את ההזמנה. מנות יצאו לפני שערכו לנו את הסכו"ם. והרשימה עוד ארוכה.
עד כאן הכל על הפנים. ואז האוכל יצא.
חלק מהמנות חולקו בין הקבוצה ובגדול כולם שיבחו את המנות.
מהראשונות הקרפצ'יו סלק ניצח בגדול.
הפריקה היה נחמד ושעועית יריחו היה סתמי.
"שורות החציל" היו טעימות, אבל מנה קטנה להביש שהספיקה לביס וחצי. גם ההגשה של החציל על קרטון היתה תמוהה ולא הולמת לדעת כל הקבוצה.
היין והבירה נלגמו בשמחה עד שהעיקריות הגיעו.
מנת הלברק היתה מדהימה וגדולה. דג עסיסי מלא טעם וירקות קלויים פשוטים אך מעולים.
גם קבב הטלה היה מעדן. תיבול מדויק לקבב ופוקצ'ה טעימה שספגה את מיצי הטלה. כיף, למעט ההגשה על קרטון...
המינוט סטייק גם הוא נטרף. מפולפל כהוגן וכל ביס היה הנאה צרופה. חבל שהמנה יחסית קטנה ולא משביעה דיה.
סגרנו עם עוגת גזר סבירה ובראניז מעולים.
לסיכום, אוכל טוב, היתר גרוע.
האוכל טעים אין ספק, אבל מאוד מאוד קטן (3 אנשים התחלקנו בשתי מנות ירקות ושלוש מנות בשר, ושבענו על הקשקש - המשכנו לגלידה אח''כ). לדוגמא על 3 פיסות סטייק קטנות משלמים 110 שקל, על סלק עם מלח 70. למרות שטעים, לא רואה סיבה לשלם כזה סכום.
המלצרים ממש לא על זה, הייתי צריך לעבוד מאוד קשה כדי שמישהו יתייחס אליי, לא משהו שמצופה ברמת יוקרה כזו.
לסיכום, מאכזב בשביל מסעדת שף, מספק בשביל מסעדה סטנדרטית ויקרה מאוד.
שאלה קשה כשבאים למסעדה יותר מפעם אחת- האם להזמין את אותה מנה שאהבת בפעם הקודמת או לחדש.
בעייה נוספת היא איך כאשכנזי ועוד פולני אומרים שנהנית ועוד מסלט ביצים ושניצל.
כי בסה"כ עם כך הפינפון של סלט ביצים על ברוסקטה ושניצל ממולא בפירה, זה מה שאכלתי.
ומסביב היו גם עגבניות מוקצפת עם טחינה וסחוג ופרוסת לחם שחור בשרנית והכל במחיר המנה העיקרית כחלק מארוחה עסקית.
וחוץ מזה הייתה מלצרית חביבה ששיעשעה אותי בכך שלקחה את ההזמנה בישיבה ומלצרים אחרים קשובים.
רק את הקונספט של ניירות ביצוע כמפה וקרטוני ביצוע כצלחות אני לא מבין. לא הגעתי למלכה?
מלכה, רחוב דפנה, בית אסייה.
אייל שני אולי פעם ניפגש להתפלפל על מלפפונים :)
אפשר גם על חסה מתולתלת (פרועה)
אתמול בערב הגענו 10 חברים למסעדת מלכה. כבר בכניסה הבאנו שמדובר במשהו אחר.. העיצוב של המקום,המארחת המקסימה.. הכל היה מושלם לפרטי פרטים!!!!!!
האוכל היה ברמה הכי גבוהה שיש, כל מה שאכלנו היה טעים בצורה בלתי רגילה.
רפאל השף הגיע לשולחן שלנו ודאג שהכל יהיה מושלם.
אמילי המלצרית פירפרה סביבנו כל הערב.
היה לנו מ ד ה י ם !
ערב מהנה ומוצלח בטירוף.
אנחנו נחזור כמובן❤️
מי שלא רוצה להעמיק בפירוט: ממליצה, ממליצה, ממליצה-אוכל, שירות, חניה הכל מעולה
חגגנו במסעדה יום הולדת. הכל היה מושלם-במסעדה יש חשיבה על הפרטים הקטנים: התלכלכה לנו החולצה ומגבון קליה שהביאו לנו הציל אותנו מכתם 💪 יש סבסוד על החניה החניה הייתה צריכה לצאת 60 שקלים עשו לנו הנחה של 42 שקלים וייצא לנו 18 שקלים בלבד! והאוכל - מדהים!! בניגוד למסעדות שף שהתארחתי בהן המנות גדולות ומשביעות! בין המנות שהזמנו היו חריימה, שניצל ממולא בפרה, מינוט אנטריקוט והכל היה יוצא דופן! שתייה - הזמנתי יין רקנטי היה לטעמי, קליל וטוב.
השירות - מושלם! יוצא מן הכלל! שירתה אותנו מלצרית בשם נריה היא הייתה עם אנרגיות טובות וקיבלנו הכל כמו שצריך. עבדתי בהמון עבודות שסיפקתי שירות לאנשים, מאוד חשוב לי הנושא הזה והיא בן הבודדות שניתקלתי שהביאה לנו שרות פשוט טוב.
מצד אחד, אוכל פשוט, בסדר (לא נפלתי).
מצד שני, לא יקר.
התפריט מבולגן, וגם הוצאת המנות (בכוונה).
החציל היה מצויין. הסשימי היה טעים אבל מאוד קטן יחסית למנה עיקרית.
אכלתי כבר קינוחים יותר טובים.
מסעדה מעולה! אחלה אוכל, אחלה קונספט, טעים, נגיש, ובהחלט שווה את המחיר!
שירות מעולה מעומר רפאלי התותח!
היה פשוט נפלא!
חגגנו יומולדת לאשתי שיצאה מבסוטה מעל ומעבר מיחס אישי ואכפתיות של המלצרים והשף בכל מנה! והעיקר, עגבניות קיבלו את פנינו בכניסה ונפרדו מעלינו לשלום!
עגבניות אדומות, בשלות ויפות!
שתינו לאטור רואסנ של נטופה - מעולה!
שורה התחתונה: מומלץ+++++
הייתי ביום חמישי אווירה כיפית וחוויוית , מנות גדולות ומכובדות מחירים של אייל שני , יש להם קטע להוציא את המנה שהיא מוכנה ולא להגיש את שתיהם ביחד קצת מציק אבל סביל .
הגענו בצהריים לארוחה עסקית. היה טעים באופן יוצא מן הכלל. המלצריות היו אדיבות חייכניות וסבלניות. המוזיקה נעימה. האווירה שירותית מפנקת וקסומה. המנות הגיעו מהר מאוד. הן לא גדולות, אבל שבענו. אהבתי שהמלצרית ערכה איתנו שיחת "תיאום ציפיות" . חוויה מושלמת!!!
אוכל מופלא וטעים מאוד. יש עסקיות שוות מאוד. לא לוותר על מוס השוקולד לקינוח!!
משהו אחד מעצבן - מוציאים את המנות מתי שמוכנות, כך שהיה מצב שסיימתי עיקרית והחברה רק קיבלה את הראשונה, או שכולם סיימו לאכול ומישהו קיבל את העיקרית רבע שעה אחרי.
הייתי פה בארוחה עם קבוצה גדולה.
האווירה טובה, והקונספט מעניין, אבל זה ממש לא מספיק.
קיבלנו את כל המנות שיש למקום להציע.
שום דבר לא מתקרב למנה שהייתי מצפה מאייל שני להוציא.
הוזמנו למקום לחגוג יום הולדת עם 10 בני משפחה שחלקם שומר כשרות. ידענו מראש על המחירים המופרזים אבל בתום ליבנו חשבנו שלפחות נקבל תמורה ממטבחו של השף הלוחש לעגבניות. לצערי, התבדינו. המנות הראשונות היו די סתמיות וזעירות (שורות חציל עם טחינה, סל ירקות, שעועית ברוטב לימון, במיה עם טחינה). מנות של מסעדת פועלים במחיר 42-50 שקל למנה. הקרפצ'יו סלק ורבע כרוב בתנור היו מצוינים אבל גם מנות מיניאטוריות.
בעיקריות שבענו נחת. סטיק אנטריקוט טוב אבל פי 1.5 יותר יקר מכל מסעדת סטייקים אחרת. שניצל עם פירה ב 73 שקל--הבטחה שלא מומשה. שניצל די ספוג שמן שבמרכזו היה אמור להיות פירה. לצערנו רק בפינה אחת איתרנו קצת פירה בשני השניצלים שהוזמנו. כל השאר היה יבש כמו שניצל ב 32 שקל במסעדת פועלים. תבשיל עגל עם בצל מבושלים - מנה חלומית ולדעתי היחידה שמצדיקה את מחירה מעל 100 שקל. רוסטביף קרפצ'יו אנטריקוט - מנה מצויינת.
שתינו מים מוגזים ב 28 שקל לבקבוק 750 סמ"ק (מוגזם) וקינחנו במוס שוקולד מעולה בכמות מיניאטורית ומחיר מופקע ועוגת גזר דיי סטנדרטית במחיר בית מרקחת = בדומיניק מקבלים עוגה שלמה באותו מחיר של פרוסה וברמה הרבה יותר טובה.
על פרוסת לחם מחמצת שילמנו 22 שקל!!!
לסיכום: כיוון שנשארנו רעבים והמנות העיקריות הוגשו עם תוספות מיניאטוריות (2 פלחי מלפפון ושלושה ענפי אורוגולה ברוטב לסטיק שעולה 210 שקל...) נאלצנו לטרוף את העגבניות שהוגשו על השולחן כקישוט. בסוף הארוחה נשארנו רעבים למרות שהשארנו כ 170 שקל לסועד כולל טיפ.
אז אם אין לכם ברירה ואתם שומרי כשרות ויש לכם מלא כסף מיותר - זו המסעדה עבורכם.
בכל מקרה אחר - יש הרבה אלטרנטיבות יותר טובות ויותר זולות בתל אביב.
ולאדון שני טיפ קטן: אל תתקמצן על התוספות וכמות האוכל במנות הראשונות. חומרי הגלם האלו עולים לך שקלים בודדים. חבל שמשפחה כמו שלנו, שמחפשת מסעדות שומרות כשרות תתנזר מהמסעדה שלך לעולמים.
מומלץ מאוד! אוירה כייפית, שירות נהדר אוכל טעים מאוד. הזמנו לראשונות פריקה ושעועית לימה ולעיקריות סטייק מינוט, ותרנגולת מפורקת לקינוח עוגת שוקולד. הכל היה טעים. השעועית מפתיעה מאוד. סטייק מינוט מנה קטנה ביחס למחיר אבל טעימה מאוד. הקינוח היה מפתיע בטעמו הנהדר. מחירים לא זולים אבל האוכל טעים. סהכ שילמנו 100 שח לאדם.
העוף בקפה מנה מבאסת, מאכזבת, קמצנית: חתיכת גזר ושתי חתיכות תפוח, כנף, חצי פולקע ועוד חתיכה לא מזוהה של עופיון. לא שווה, ובטח לא מנה של 70 ומשהו ש"ח. הכל מקורמל עד כדי חריכה, על גבול היבש. השניצל הממולא בפירה, לעומת זאת, מנה מדהימה, לא פחות. גם הרוסטביף, אם מתעלמים מהשמנוניות שמתפזרת על כל השולחן.
שירות בינוני: לרוב אדיב ונעים, אבל כשפנינו לשאול מה עם העיקרית של השני מאיתנו, שלא יצאה למרות שחלפו 10 דקות אחרי שהראשון קיבל, נענינו בחוסר סבלנות "אמרו לכם שהמנות לא יוצאות יחד". הסתכלנו בתדהמה זו על זה: מי אמר, מתי אמר, ככה מגיבים?
מקום מדליק וכיפי. אוכל טעים מאוד. אוירה צעירה ונעימה. אחלה מקום. נחזור לפה שוב
היו לנו ציפיות גבוהות. האוכל טעים אבל לא נפלנו מהכסא. יש משהו מאוד פלצני במקום. פלטת ירקות רגילה עולה כמו במת פטה כבד מודבקת לה שם מפונפן. לא שווה בעיני את המחיר.
האוכל מעולה מעולה, טעים והמנות גדולות, בצהריים העסקית משתלמת ממש. השירות יכול להיות יותר קשוב ונעים
האוכל טעים, קונספט הגשה מיוחד (על אריזות קרטון) נחמד כאטרקטציה חד פעמית.
האוכל טעים אך יקר מאוד יחסית.
אכלתי עסקית.
השעועית במנה הראשונה נפלאה.החצילים ככה ככה.
בעיקריות השניצל טעים מאוד הסינטה ככה ככה.
אגיע שוב.מקווה שלא אפול במנות.
ערכנו אירוע פרטי קטן בחדר הפרטי. האוכל היה טוב, השירות היה מעולה.
השניצל פירה כמובן היה שיחוק אמיתי, אך גם הבשר היה מעולה.
מלכה היא אחת המסעדות של השף אייל שני. בכל פעם שאני אוכל שם אני מקבל ארוחת צהריים טעימה של טעמים וטעמים. אלוהים שם ואתה מגלה את הנובלה המטבח הישראלי המכבד את העבר מול העתיד. חובה לעשות!!!!
אוכל מעולה ואווירה נעימה; מטבח ישראלי פשוט, מוכן ומצופה (על לוחות קרטון!). קהל משרדי עמוס/רועש מאוד בצהריים, אבל עם פינות אוכל בחוץ/פנים וצוות ידידותי.
הו אלוהים!!! זו הפעם השנייה שלי בתל אביב ו- OH MY GOD. אהבתי את המקום הזה. הצוות, האוכל, הקונספט, הכל מדהים. אני רוצה לחזור בכל פעם שאני מבקר בעיר הזו. אוכל זו רק המצאה, זו אמנות במהותה הטהורה. שורש הסלק, הסשימי עם הוואסאבי הסגול, הסלטים, הקינוחים כבראוניז, יין יהודה והמרגריטה. אין מילים, אף כוכב לא יכול היה להסביר את הקסם של המסעדה הזו. אני פשוט נדהם. תודה על הכל!!
היינו 5 חברים וחלקנו את כל המנות. כל המנות היו טעימות מאוד. הדג חריימה והדקה סטייק היו מדהימים!
נתתי 4 כוכבים ולא 5 כי המחיר של חלק מהמנות (כמו הירקות והפלאפל) היו יקרים (אם כי בסופו של דבר הסה"כ לכל אחד מאיתנו היה 270 ש"ח וזה מעולה)
מלכה היא אחת המסעדות האהובות עליי בתל אביב, אפשר להרגיש בה את האווירה המיוחדת.
הם מכינים כל מנה שאתה מזמין מאפס, כך שיכול לקחת עד שעה עד שהמנה יוצאת.
האוכל טעים ועשוי היטב והתפריט משתנה מדי יום.
מוּמלָץ.
אווירה נהדרת, שירות והכי חשוב, אוכל נהדר. בהחלט לא זול, אבל בעיקר שווה את זה. אהבנו את מנות הקבב והחצילים, והשניצל הוא משהו שלא ראיתי בשום מקום אחר.
אחת ממסעדות האוכל הכשרות הטובות בתל אביב, אם לא הטובה ביותר. די יקר, אז אל תצפו לתמורה לכסף אלא לתמורה לטעם. האוכל סופר טעים ורענן וכל מה שניסינו היה ממש טוב
טעייייים!! אווירה קלילה וכייפית. שרות מצויין.
הלכתי על קוקטיילים. השירות. הוא קצת איטי. הקוקטיילים היו עשויים היטב. לא הוא הכי יצירתי מבחינת שירות הבר אבל אדיב. הסיבה ללכת לכאן היא האווירה. מוזיקה טובה ומקום מרגיע למפגש חברים.
צור קשר
Street view ותמונות 360
אווירה
אוכל ושתייה
הכול
טליאטלה
סרטונים
עגבנייה
פוקאצ'ה
פלאפל
קבב
קרפצ'יו
שניצל
תוכן של הבעלים
תפריט